ΠΙΣΙΝΕΣ
Ένας πρωτοποριακός σχεδιασμός από 2 πισίνες, η μία μέσα στην άλλη αλλά με διαφορετική θερμοκρασία, παρέχουν την δυνατότητα για πολλαπλά παράλληλα προγράμματα. Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία, υποστηρίζονται από την κορυφαία ελληνική εταιρεία POOLSPORT.
Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα θέρμανσης με αντλίες θερμότητας (απόκλιση +/- 1/2 βαθμό), φίλτρανσης και καθαρισμού με όζον, UV και οξυγόνο. Έτσι προσφέρουμε την απόλυτη ασφάλεια υγιεινής μέσα από την 24ώρη ηλεκτρονική παρακολούθηση των δεικτών ποιότητας και παραμέτρων του νερού, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται μικροβιολογικός έλεγχος από πιστοποιημένο εργαστήριο σε εβδομαδιαία βάση, τα αποτελέσματα του οποίων αναρτώνται σε εμφανή σημεία στα αποδυτήρια. Επίσης, διαθέτουμε υποστηρικτικά συστήματα εκπαίδευσης, άθλησης και αποθεραπείας, όπως περιφερειακές μπάρες, σύστημα αντίθετης κολύμβησης. Όλα αυτά συμπληρώνουν το βασικό εξοπλισμό και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες στα παρεχόμενα προγράμματα.
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
Τρία μεγάλα αποδυτήρια με συνολικά 14 ντουζ με ειδικό σύστημα παροχής άμεσα ζεστού νερού, άνετοι χώροι ένδυσης, ντουλάπια φύλαξης προσωπικών αντικειμένων αλουμινίου (φοριαμοί), αλλαξιέρες baby swimming, στεγνωτήρες μαλλιών κτλ. παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
Ο εξαερισμός αποτελείται από τετραπλό σύστημα εξαγωγής-εισαγωγής-αφύγρανσης-θέρμανσης του αέρα, που αποτρέπει τη δημιουργία υγρασίας και προσφέρει ένα ευχάριστο κλίμα για τους αθλούμενους και τους θεατές.

ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΜΟΝΗΣ
Δυο ειδικά ξεχωριστά σημεία παρέχουν την δυνατότητα σε γονείς και φίλους να παρακολουθούν τα προγράμματα, προσφέροντάς τους έναν άνετο χώρο αναμονής, με παροχή WIFI κ.α.
ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Όλοι οι μετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν τους πλέον αυστηρούς κανόνες υγιεινής, καταθέτοντας τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις και χρησιμοποιώντας τον εκάστοτε απαραίτητο εξοπλισμό. 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Οι προπονητές/τριες είναι όλοι απόφοιτοι των Τ.Ε.Φ.Α.Α. και της σχολής προπονητών της Γ.Γ.Α., με μεγάλη εμπειρία στον χώρο και ειδικότητα τόσο στην κολύμβηση, όσο και σε διάφορα προγράμματα γυμναστικής στο νερό, αλλά και δίπλωμα ναυαγοσωστικής. Συντονιστής των προγραμμάτων είναι ο Δημήτρης Παπαχαριζάνου, απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην κολύμβηση, δίπλωμα ναυαγοσωστικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γ. Γ. Αθλητισμού. Είναι πρώην μέλος των εθνικών ομάδων κολύμβησης, με πολλές διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις, αλλά και προπονητής αγωνιστικών& προαγωνιστικών ομάδων. Υπεύθυνη λειτουργίας γραμματείας, ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαμόρφωσης προγραμμάτων είναι η Αναστασία Παπαχαριζάνου. Υπεύθυνος λειτουργίας εγκαταστάσεων και μηχανολογικού εξοπλισμού είναι ο Κώστας Παπαχαριζάνου. Υπεύθυνη λειτουργίας προγραμμάτων κολυμβητηρίου κα. Φωτεινή Σκαλτσά, πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητας κολύμβησης και άδεια ασκήσεων επαγγέλματος από την Γ. Γ. Αθλητισμού.
ΑQUA STORE
Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Pool Sport, θα βρείτε σε εμάς όλο τον απαραίτητο κολυμβητικό εξοπλισμό, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Η κολύμβηση είναι η ιδανικότερη και ασφαλέστερη μορφή άσκησης για τα παιδιά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
ΤΣυνήθως όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα άσθματος, έχουν δυσκολίες κατά τη διάρκεια της άθλησης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Το τελευταίο κυρίως γεύμα πριν από κάθε μάθημα, θα πρέπει να λαμβάνεται 3 ώρες πριν από αυτό.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ